Z Novim letom smo preselili našo trgovino na novo lokacijo. S tem želimo z vami ustvariti bolj oseben stik, se vam še bolj posvetiti, svetovati in ponuditi najboljše kar se da. S tem bomo lahko omogočali posebne obravnave za skupine in posameznike, organizirali evente, po dogovoru se lahko tudi individualno trgovino odpre. Poleg osebnega pristopa želimo, da imate tudi lažji dostop do trgovine.

Trgovina DIMENSIONE DANZA se nahaja v Trzinu, poleg gostilne Da Mattia. Iz Ljubljane je oddaljena le par minut, parkirišče pa je pred trgovino.
Iz smeri Ljubljane se v Tomačevem krožnem prometu držite smerokaza Trzin. Naslednji semafor od Cone Trzin je “naš”, kjer zavijete levo (pri AvtoAktiv Trzin). Na prvem krožnem izberete tretji izvoz in takoj za tem na levi strani je kar nekaj pisarn, trgovin, lokal, gostilna Da Mattia in DIMENSIONE DANZA, kjer vas z vesljem pričakujemo tudi s kavico, šampanjčkom,…

Ob tej priložnosti vam zaupamo tudi to – da vam bo nakupovanje v Danzi še lažje – odpiramo za vas tudi internetno trgovino www.dimensionedanza.si

Torej, veselimo se novih poslovnih zgodb v Novem letu, novega pristopa, predvsem pa si želimo, da bi bile ve obravnavane in postrežene tako kot si zaslužite.

Vabljene v Danzo v Trzin!