Nova kolekcija za pomlad in poletje je že na voljo v naši trgovini v Trzinu. Gre namreč za super preproste, udobne in hkrati vedno tako zelo modne izbire, ki nikoli ne razočarajo, hkrati pa nudijo tudi odlično podlago za nadaljnje spomladanske in poletne kombinacije. Prišel je čas, da pospravimo svoje omare, oddamo oblačila, ki jih ne nosimo več ali niso več v modi in naredimo prostor za nova, modna oblačila. Vojaško zelena barva ima to pomlad prav posebno mesto med zapovedanimi trendi.

Neon barva, ki nas spominja na 80. leta, je prevzela modne steze tudi v letošnji sezoni. Po smernicah sodeč nas čakata živahna, trendovsko pisana in modno razburljiva pomad in poletje 2019!

Pomladne vsakdanje obleke v umirjenih, nevtralnih barvah za vsak dan; elegantne ali sproščeno krojene hlače v različnih barvnih kombinacijah, klasične majice (kratek rokav) ter prehodni puloverji v tvojih najljubših barvah – to naj bo nova podoba vsake Dimensione Danza ženske, ki želi narediti vtis.

Ker je poletje prav za vogalom in če se še vreme dokončno umiri, boš hitro lahko iz omare potegnila svojo najljubšo obleko (asimetričnih linij, preprosto “must-have” barvnih kombinacij in različnih dolžin!). Kmalu na voljo tudi v naši spletni trgovini.